Arnt – fietsen met een topsportmentaliteit

Zo is het. Arnt was jarenlang semi-professioneel marathonschaatser op het hoogste niveau van Nederland en fietser in de zomer als topamateur. Daarnaast vanaf zijn 16e altijd werkzaam geweest in de advisering, montage en alles wat met fietsen te maken heeft. Van fietswinkels tot groothandelsbedrijven en fietsmerken, ik ken de wereld door en door. Dat maakt ARNT net even anders. Samen met mijn team top-techneuten en adviseurs kijken we met een heel andere blik dan de traditionele naar de markt. We zijn pro actief meegaand in ontwikkelingen en dat zie je terug ons concept en ons aanbod. Zo zijn we de grootste in mid en hoog segment Giant van Nederland in de sportfietserij en dat is niet voor niets!

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Gerben (pro- mtb’er), Damon (ex BMX-er), Brian (oud topschaatser) en Arnt staan voor je klaar!

”Als natuurijsspecialist op schaatsen was het noodzakelijk om ritten van minstens 6 uur op de fiets te maken. Die expertise van pijnloos rijden geef ik graag door aan mijn klanten. En die wil om te winnen net zo. Ik zal er alles aan doen om jou en je fiets sneller te laten gaan. Zij het door een set topwielen, een topfiets, ik help je graag. En diezelfde passie brengen we ook in de gewone fiets. Zodat jouw woon – werkkilometers, fietstocht of vakantie een beleving worden. Tot ziens in de winkel!”

Arnt Jalvingh

Maatvoering van de fiets. Zo vaak kom ik fietsen tegen die domweg te groot of te klein zijn verkocht. Dan kun je nog zo’n mooie of goeie fiets kopen, lekker rijden doet ie nooit. Dat gebeurt je bij ons niet. Elke fiets maken we tot op de laatste nauwkeurigheid helemaal pas op jouw eigenschappen.We maken een basismeting volgens jouw lichaamseigenschappen, bepalen daar een passende geometrie bij en vervolgens bij het ophalen van de speciaal voor jou gebouwde fiets finetunen we alles middels het nameten van gradenhoeken, houding van de rug, stand van de benen en voeten etc. Niets geen dure meerprijs voor zo’n meting, gewoon inclusief.