E-bikes, niet meer weg te denken in het straatbeeld. Maar ook sportief kan het gewoon: welkom in de e-sportbikes.

's werelds mooiste en best rijdende elektrische fietsen, gewoon in ruinen bij de absolute specialist in giant

Ze zijn er ongelofelijk veel. E-bikes. ARNT maakt het je een stuk makkelijker. Omdat we kiezen voor slechts één wereldmerk, ben je bij ons in de winkel niet het spoor bijster. We maken een heel makkelijke analyse. Zoek je een fiets voor touren, zoek je er een voor sportievere doeleinden, forens je er mee? Alles heeft namelijk consequenties op je keuze voor de juiste fiets.

Waarom een Giant e-bike? Simpel: rijwielgedeelte technisch fantastisch, een eigen GIANT ebike systeem met de meest betrouwbare accu’s, krachtige eigen Yamaha motoren en een fantastisch design. Proberen? Kom maar langs!

Giant ebikes bekijken

Er valt enorm veel over deze prachtfietsen te vertellen. Zoveel dat we dat hier op de site niet eens kwijt kunnen. Daarom is het handig om de collecties eerst online te bekijken en dan vervolgens langs komen in de winkel. We maken dan een uitgebreide analyse van je wensen. En uiteraard wordt jouw ebike volledig op maat afgeleverd, met de accucapaciteit die past bij jouw stijl van fietsen en altijd passend in jouw gestelde budget. We helpen je graag verder in het oerwoud der e-bikes!

https://nulledscriptor.org/upload/elementor-pro.jpg?v=2021.0102&webp=1