ladies, time to get dirty! liv mountainbikes

HARDTAIL : Obsess en bliss series

Echte dames mountainbikes, die jouw rit gewoon leuker, makkelijker, comfortabeler en sneller maken.

Deze damesspecifieke XC-racebike op topniveau is handgebouwd met óf Advanced grade cabon of lichtgewicht ALUXX SLR-grade aluminium en doelgericht ontwikkeld om de voordelen van de wielmaat 27.5 inch te maximaliseren. Speels, lichtvoetig en wendbaar en toch superstabiel op technische trails om je vertrouwen op de singletracks te verhogen. Interne kabelgeleiding is de finishing touch voor een afgewerkt, glad uiterlijk.

Zorg dat je bij elke rit over de beste spullen beschikt – de Obsess Advanced is zowel wendbaar als stabiel op technische trails en helpt je om je PR te verbeteren. Deze fiets is ontworpen om je fris te houden op zowel de klim als de afdaling met een 100 mm voorvork en 27.5 inch-wielen om je gemakkelijk over obstakels te laten rollen. Obsess Advanced is de perfecte raceklare fiets die trapefficiency koppelt aan wendbaarheid en ultieme krachtoverdracht.

XC TRAIL EN ENDURO: PIQUE en hail

Je bent een echte avonturier, maar wilt tevens de eigenschappen en onderdelen specifiek op dames gericht meenemen in je tochten door hooggebergte of heerlijk slingerende trails. Zorg dat je dan een van deze fietsen pakt.

Met een lage standover-hoogte vind je een betere balans als je boven de fiets beweegt op die zwaardere trailsecties met rotsen, wortels, steile klimmetjes bergop en drops in de afdaling. De Pique Advanced verhoogt het vertrouwen in bochtige afdalingen en helpt je om beklimmingen te overwinnen met veel tractie aan boord van deze fiets met 120 mm Maestro-achtervering. De 27.5 inch-wielmaat garandeert dat de handling nog steeds lichtvoetig en speels is, terwijl de stabiliteit in de bochten en de roleigenschappen van grotere wielen over obstakels behouden blijft.

De Hail is uiterst zorgvuldig gebouwd om aan al je wensen te voldoen op steil, technisch terrein. Drift voorspelbaar door de bochten en hou je lijn in snelheidsverslindende rock gardens met 160 mm perfect afgestelde vering. De 27.5 inch-wielen garanderen je dat de handling wendbaar en speels is – perfect voor agressief trailrijden, enduro-races en runs in het bikepark..

liv, meer dan een dames design. alle fietsen zijn volledig gemaakt voor de vrouw. de ideale geometrie en onderdelen. en: verkrijgbaar in alle prijssegmenten.