fantastisch sturende mountainbikes waar je bijna geen omkijken meer naar hebt door de rohloff naaf of pinion bak met onverwoestbare ketting/ tandwiel of riemaandrijving.

modder, vastlopen, slecht schakelen. daar maak je je niet meer druk om met een idworx mountainbike. kies voor ongekende duurzaamheid.

idworx. Synoniem voor de mooiste, beste en meest stabiele mountainbikes. Kenmerkend zijn de doordachte features om jouw fiets totaal probleemloos te maken. Alle gebruikte materialen zijn van absolute topkwaliteit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Uitgerust met Pinion versnellingsbakken of Rohloff naven. Wanneer je binnenstapt in de shop, zoekend naar je ideale onderhoudsarme mountainbike, dan hoef je niet meer verder te zoeken!

Fietsen uitgerust met top ketting en tandwielen of juist met een carbon belt drive. Ze maken een einde aan de misère van slecht schakelen en als sneeuw voor de zon slijtende tandwielen. Lichte onderdelen, maar altijd de duurzaamheid in het achterhoofd. Als mountainbiker die en snel wil rijden en kiest voor duurzaamheid, kies je voor idworx om zijn stabiliteit, uitgekiende balans en prachtige afwerking. Eenmaal test gereden ben je verkocht: idworx is jouw fiets!

Naast de reguliere frames maakt idworx ook de frames in titanium. Titanium is bekend als onverwoestbaar metaal en dat is het ook. Alleen dient er wel een special vorm gemaakt te worden om een stabiele fiets te maken. Dat is bij idworx gedaan. Door jarenlange fiets ontwikkelingservaring koop je met een titanium idworx de meest stabiele titaniumfiets van de markt.