idworx is de basis voor de beste trekking en reis fiets. Stabieler, vertrouwder en beter rollend zal jou fietsvakantie nooit worden.

elk detail aan de trekkingfiets van idworx klopt. zo hoef jij je maar om één ding druk te maken: kiezen wat jouw volgende bestemming wordt.

idworx. Synoniem voor de mooiste, beste en meest stabiele reisfiets. Kenmerkend zijn de doordachte features om jouw reisfiets totaal probleemloos te maken. Alle gebruikte materialen zijn van absolute topkwaliteit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Unieke innovaties als schijfremmen op de trekkingbike, Pinion versnellingsbakken of Rohloff naven. Wanneer je binnenstapt in de shop, zoekend naar je ideale reisfiets dan hoef je niet meer verder te zoeken!

idworx bouwt als reis en trekkingfietsen een aantal modellen, die al sinds jaren zichzelf bewijzen. Bekendst is wel de EasyRohler serie. No nonsense trekkingbikes met Rohloff versnellingsnaaf. Nieuw daarbij is de oPinion. Zelfde concept, alleen met de geintegreerde versnellingsbak met 12 of 18 interne versnellingen. Ga je echt voor het nog ruigere werk dan kunnen we je de AllRohler aanbevelen.

Naast de reguliere frames maakt idworx ook de frames in titanium. Titanium is bekend als onverwoestbaar metaal en dat is het ook. Alleen dient er wel een special vorm gemaakt te worden om een stabiele fiets te maken. Dat is bij idworx gedaan. Door jarenlange fiets ontwikkelingservaring koop je met een titanium idworx de meest stabiele titaniumfiets van de markt.