GIANT mountainbikes: wereldklasse, superieure stabiliteit en pijlsnel

HARDTAIL: XTC Advanced en slr

Een superlichte racemachine, met een ongekend efficiente klim capaciteit en een extreem stabiel frame op hoge snelheid. Dat gecombineerd met een super strak en clean design is dit een top hardtail zowel op alu- als carbonbasis.

Deze gloednieuwe, veelzijdige hardtail heeft een lichtgewicht Advanced-grade composite-frame dat volgepakt zit met technologie voor de meest uiteenlopende offroad-avonturen. In zijn 29er-vorm is hij klaar om te gaan racen. De MegaDrive onderbuis en bovenbuis werken samen om de stijfheid van het chassis te maximaliseren en het PowerCore bottom bracket geeft je ultra-efficiƫnte krachtoverdracht.

Wat ons aan de XTC opvalt is vooral de ongekende stabiliteit bij sturen en hoge snelheid. De zitpositie wat meer boven het achterwiel voel je met iedere trap omhoog. En dat kun je al fietsen vanaf 1249 euro in de aluminium variant.

XC Fully: anthem advanced

De 2022 Giant Anthem Advanced. Een compleet nieuw platform, sneller en stabieler en breder inzetbaar als ooit tevoren. Launchdatum: 18 november 2022!

Deze compleet nieuwe 29er mixt de efficiƫntie van een klassieke hardtail met een moderne, doelgerichte framegeometrie. Het resultaat is een vertrouwd rijgevoel voor een breed aantal XC-ondernemingen. Met de grotere 29 inch-wielen geeft de Fathon 29 rijders een extra dosis stabiliteit. Het lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame heeft een 69 graden balhoofdhoek die speciaal afgestemd is op de 29er wielen en een 100 mm geveerde voorvork. Je krijgt dus optimale kracht en efficiency op de beklimmingen en totale controle op de afdalingen.

Trail: TRANCE

Als een baksteen naar beneden of lekker baggy cruisen: met de Trance serie is jouw weekend leuker als ooit.

Met een slim, duurzaam en lichtgewicht ALUXX aluminium frame, een soepele geveerde voorvork om de hobbels op te vangen en de grotere diameter van de 29 inch-wielen, is de Revel de juiste keuze voor beginnende trailrijders. Hij is soepel en comfortabel op gravelwegen of zandpaden en kan je met vertrouwen de weg wijzen naar meer uitdagende offroad-verkenningen

Lekker de sport ontdekken doe je met een van deze mountainbikes uit de opstapseries. En ’t fijne van ‘m kopen bij ARNT: altijd met de perfecte pasvorm aangemeten.

Amerikaans stuurgedrag, lichtlopend, lichtgewicht en bloedsnel. daarom houden we van de GIant mountainbikes!