Naast lange tochten ook gewoon een keer links of rechtsaf het bos in of een trail pakken. dan rijd je een adventure fiets van idworx.

sportief getekend, volledig door ontwikkeld. klaar voor ruig terrein en altijd uiterst soepel en stabiel. ADventure fietsen van idworx.

idworx. Synoniem voor de mooiste, beste en meest stabiele reisfiets. Kenmerkend zijn de doordachte features om jouw reisfiets totaal probleemloos te maken. Alle gebruikte materialen zijn van absolute topkwaliteit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Unieke innovaties als schijfremmen op de trekkingbike, Pinion versnellingsbakken of Rohloff naven. Wanneer je binnenstapt in de shop, zoekend naar je ideale adventurefiets dan hoef je niet meer verder te zoeken!

idworx bouwt als adventure fiets een drietal modellen, die al sinds jaren zichzelf bewijzen. Vergeleken met de ‘gewone’trekkingfietsen zijn deze bovenbuizen wat langer en zijn de fietsen wat sportiever getekend en maken gebruik van Pinion versnellingsbakken. Voor de echte diehard reisfietser is er nog de wat conventionelere offRohler EVO. Elk model kun je naar wens ‘speccen’en opbouwen voor jouw gekozen gebruiksdoeleind.

Naast de reguliere frames maakt idworx ook de frames in titanium. Titanium is bekend als onverwoestbaar metaal en dat is het ook. Alleen dient er wel een special vorm gemaakt te worden om een stabiele fiets te maken. Dat is bij idworx gedaan. Door jarenlange fiets ontwikkelingservaring koop je met een titanium idworx de meest stabiele titaniumfiets van de markt.