de allerfijnste fiets om oneindig mee te forensen en toeren. Kies voor idworx en je wilt nooit meer anders.

lichtgewicht, topkwaliteit onderdelen, ongekende stabiliteit. maak met idworx een sprong voorwaarts in fietsgenot en efficientie.

idworx. Synoniem voor de mooiste, beste en meest stabiele forens en toerfiets. Kenmerkend zijn de doordachte features om jouw fiets totaal probleemloos te maken. Alle gebruikte materialen zijn van absolute topkwaliteit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Met de speciale Urban of Light spec pakketten heb je een fiets waarmee je lachend op pad gaat. Uitgerust met Pinion versnellingsbakken of Rohloff naven. Wanneer je binnenstapt in de shop, zoekend naar je ideale all round fiets dan hoef je niet meer verder te zoeken!

Fietsen uitgerust met top ketting en tandwielen of juist met een carbon belt drive. Altijd zoekt idworx naar de juiste oplossingen voor jouw fietswensen. Ook in deze toer serie. Lichte onderdelen, maar altijd de duurzaamheid in het achterhoofd. Als veeleisende forens of toerfietser kies je voor idworx om zijn stabiliteit, uitgekiende balans en prachtige afwerking. Eenmaal test gereden ben je verkocht: idworx is jouw fiets!

Naast de reguliere frames maakt idworx ook de frames in titanium. Titanium is bekend als onverwoestbaar metaal en dat is het ook. Alleen dient er wel een special vorm gemaakt te worden om een stabiele fiets te maken. Dat is bij idworx gedaan. Door jarenlange fiets ontwikkelingservaring koop je met een titanium idworx de meest stabiele titaniumfiets van de markt.