AL 9 GENERATIES DE BESTE RACEFIETS VAN DE WERELD: TCR

RACEFIETSEN VAN giant. al jaren de marktleider op de nederlandse markt.

En dat is niet voor niets. Giant is pionier op gebied van racefietsen. Een heel duidelijk assortiment en uitvinder van heel veel voorkomende technieken in fietsland. Zo was Giant degene die als eerste met carbon frames op de proppen kwam, zijn ze de uitvinder van de compact frame geometrie en brengen ze standaard levenslange garantie op hun frames.

Giant zijn racefietsen kenmerken zich door de combinatie van top materialen. Er zijn weinig fietsen op de wereld die zo strak sturen, accelereren en vertrouwd aanvoelen als de TCR. Welke TCR je ook kiest: de Advanced, Advanced Pro of de SL, altijd kies je in je prijssegment een topfiets waar de concurrentie flink moet aanpoten om op het Giant niveau te komen.

Naast de TCR brengt Giant de Propel. Aero, strak en verbluffend stabiel voor een aero gevormde fiets. Dat is de kracht van Propel. Twee types: de betaalbaardere Advanced en de Advanced SL. Stijf als een plank, dynamisch als een slang. Je rijdt als een full carbon TCR vanaf 1899 euro. Ik vertel je er graag meer over!