Stronger, lighter, faster: bont cycling

wat maakt bont cycling zo uniek?

De anatomische voorvoet. Dat is het grote geheim van Bont. Dit maakt Bont uniek ten opzichte van andere merken. In plaats van een standaard leest in puntvorm wat andere merken doen, gaat Bont uit van een veel bredere voorzijde waardoor alle tenen ontspannen liggen en je voorvoet veel beter doorbloed wordt. En daardoor heb je veel meer kracht in het bal van je voet, de plek waar je met je plaatje in je pedaal zit.En het allergrootste voordeel: gegarandeerd geen dove voeten, warme voeten, pijnlijke voeten. Je fietsrit wordt een beleving.

Door de voetholtesteun voorkomt Bont dat je knieen naar binnen of buiten staan door een slappe binnenkant van de schoen. Bij Bont loopt namelijk de kuip daar gewoon door, in plaats van los leer/kunststof bij een ander merk. Ook dit komt weer de stijfheid van de schoen en je powertransfer naar de pedalen ten goede.

Het hieldeel is rond getrokken en volledig omarmt door de kuip van de schoen. Tevens is deze hele sectie van de schoen, welk type je ook pakt, thermoplastisch vervormbaar Zodoende heb je de maximale voordelen van het duwen en trekken in de hak. Ook heb je dus gegarandeerd geen last van uitstekende kuipdelen.

De kuip van de zool is doorgetrokken naar de zijkant van de voet. Zo zit je voet dus altijd gefixeerd op de juiste plek voor maximale kracht op de zool. Zonder dat dit iriterend werkt aan de zijkanten van je voet. Meer stabiliteit betekend meer snelheid..

Kies voor Bont cycling, meer kracht, minder gewicht en gegarandeerd geen dove, vermoeide, warme of slapende voeten. Arnt meet je graag een paar aan en geeft zodoende een pasvormgarantie.

”Kies je voor Bont, dan kies je voor verreweg de lichtste, stijfste en meest probleemoplossende schoen van de markt. Zelf rijd ik al acht jaar lang met deze fantastische schoenen en overtuig ikook jou graag om er mee op pad te gaan. Bevallen ze niet of doen ze niet wat ik je beloof? Dan breng je ze gewoon terug.” Arnt Jalvingh