veeleisende forensen, lichte fietsen, prachtige designs en mooie onderdelen. arnt is gek op het touring segment.

met de giant fastcity en aspiro series beschikt arnt over de lekkerst rijdende tourfietsen van de markt. super licht, super stabiel en prachtig om te zien.

Als je eenmaal bent opgestapt op je Fastcity of Aspiro wil je niet meer stoppen. Deze fietsen maken je zin om te rijden alleen maar groter. Door de hoogwaardige Aluxx frames, fijne zithoudingen en top kwaliteit onderdelen laat je elke dag je auto staan. Op de fiets naar je werk of een lange fietstocht was nog nooit zo’n fijne bezigheid.

De Fasticity’s zijn er in zowel dames als heren. Met een derailleur systeem of handige Nexus acht versnellingsnaaf versie. Altijd een lekkere sportieve zit die door de verstelbare stuurpen makkelijk aan te passen is. De Fastcity serie fietsen zitten qua gewicht rond de 15 kg. wat zorgt voor een heel licht rollende rit.

Daarnaast is de Aspiro serie de complete versie. Iets vriendelijkere zitpositie, ideaal voor lange dagen in het zadel. Verschillende afmontage kwaliteiten en kleuren. Mocht je budget iets minder reiken, dan heeft ook Orbea een fijne lijn tourfietsen. Met diverse kleuren, afmontages en opties vinden we dus altijd jouw ideale toerfiets, met een gegarandeerd fantastische pasvorm.