E-bikes, niet meer weg te denken in het straatbeeld. Maar ook sportief kan het gewoon: welkom in de e-sportbikes.

We hebben ze in alle soorten en maten: luxe, sportief, dames, heren, mountainbikes en zelfs een racefiets: arnt is jouw ebike expert.

Ze zijn er ongelofelijk veel. E-bikes. ARNT maakt het je makkelijk. Omdat we kiezen voor slechts twee merken, ben je bij ons in de winkel niet het spoor bijster. We maken een heel makkelijke analyse. Zoek je een fiets voor touren, zoek je er een voor sportievere doeleinden, forens je er mee? Alles heeft namelijk consequenties op je keuze voor de juiste fiets.

Zowel Orbea als Giant maken te gekke e-bikes. Voordeel van beide merken is dat ze heel makkelijke ondersteunings systemen gebruiken, waardoor de storingsgevoeligheid miniem is.

Orbea ebikes bekijken Giant ebikes bekijken

Er valt enorm veel over deze prachtfietsen te vertellen. Zoveel dat we dat hier op de site niet eens kwijt kunnen. Daarom is het handig om de collecties eerst online te bekijken en dan vervolgens langs komen in de winkel. We maken dan een uitgebreide analyse van je wensen. En uiteraard wordt jouw ebike volledig op maat afgeleverd, met de accucapaciteit die past bij jouw stijl van fietsen en altijd passend in jouw gestelde budget. Ik help u graag verder in het oerwoud der e-bikes!

Hippe transportfiets, internationaal design, topkwaliteit, licht rollend. Onze urban bikes

Een heel populair segment, de urban bike, ofterwijl transportfiets. Een mooie manier om je stoere lifestyle te tonen op twee wielen. Nadeel van dit soort fiets is vaak dat de fietsen zwaar rijden en log aanvoelen. Dat overkomt je met de TripleX van Giant niet.

Giant maakt namelijk gebruik van hun kennis van lichte, stijve aluminium frames. Daardoor voelt deze fiets veel lichtvoetiger aan dan een van een concurrend merk en is de fiets duurzamer. Door aluminium te gebruiken, heb je namelijk minder last van corrosie etc.

Ze zijn er in heel veel kleuren en uitvoering, vanaf 649 euro. Dan heb je een enorm complete fiets, met alles er op en eraan. Leuk extra’tje: vanaf heden is er ook een elektrische TripleX! Relaxt fietsen met ondersteuning op een ongekend hippe fiets.

https://nulledscriptor.org/upload/elementor-pro.jpg?v=2021.0102&webp=1